Apple A CÂŞTIGAT procesul cu Samsung: Compania condusă de Tim Cook va primi peste 1 MILIARD de dolari

Apple a câştigat procesul pe care i l-a intentat companiei Samsung pentru copierea unor patente şi va primi peste 1 miliard de dolari în urma verdictului dat de instanţă.

2246 afișări
Imaginea articolului Apple A CÂŞTIGAT procesul cu Samsung: Compania condusă de Tim Cook  va primi peste 1 MILIARD de dolari

Apple A CÂŞTIGAT procesul cu Samsung: Compania condusă de Tim Cook va primi peste 1 MILIARD de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Instanţa a decis ca Samsung să plătească Apple suma de 1,051 miliarde dolari, informează Gândul.

Potrivit Reuters verdictul poate duce la interdicţia de vânzare pentru unele produse Samsung.

Principalele patente copiate de Samsung sunt cele care vizează funcţia de "multitouch"  şi 'bounceback", inventate de cei de la Apple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici