Apple lucrează cu Casa Albă pentru a lansa aplicaţia „COVID-19”. Soluţia găsită pentru cei ce folosesc Windows şi Android

Utilizatorii de iPhone din SUA vor avea acces la aplicaţia COVID-19 care va fi lansată de Apple, aceasta ajutându-i să fie direcţionaţi către Centrul pentru Preveneria Bolilor. Cei care folosesc Windows şi Adroid vor putea să regăsească aceleaşi informaţii pe site-ul Apple.

1730 afișări
Imaginea articolului Apple lucrează cu Casa Albă pentru a lansa aplicaţia „COVID-19”. Soluţia găsită pentru cei ce folosesc Windows şi Android

Apple lucrează cu Casa Albă pentru a lansa aplicaţia „COVID-19”

Apple şi Casa Albă au anunţat că producătorul de iPhone a lucrat cu administraţia Trump şi cu agenţiile federale pentru a lansa o aplicaţie şi un site care vor direcţiona utilizatorii către Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, transmite Reuters.

Aplicaţia care va fi disponibilă în app store sub numele de COVID-19 va cere utilizatorilor informaţii despre simptome, locaţie şi factori de risc.

Ulterior, utilizatorii vor fi îndrumaţi din cadrul instituţiei de sănătate publică.

Ei vor putea regăsi în aplicaţie răspunsuri din partea Centrului la întrebări adresate cel mai frecvent despre coronavirus. Aceleaşi informaţii vor fi expuse şi pe site-ul oficial al companiei în secţiunea dedicată virusului şi va putea fi accesată şi de pe device-urile non-Apple.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici