Apple va prezenta noul iPhone 6 pe 9 septembrie. La ce să ne aşteptăm?

Data de lansare a noului iPhone ar putea fi 9 septembrie, dată la care compania a anunţat un eveniment cu participarea presei. Data se înscrie în linia precedentelor lansări, care au avut loc tot în prima decadă a lunii septembrie.

382 afișări
Imaginea articolului Apple va prezenta noul iPhone 6 pe 9 septembrie. La ce să ne aşteptăm?

Apple va prezenta noul iPhone 6 pe 9 septembrie. La ce să ne aşteptăm? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câteva întrebări cheie care trebuie puse:

Vor fi unul sau două telefoane? Până acum au apărut informaţii legate de un model cu ecranul de 4,7 inci şi unul de 5,5 inci.
Unde vor fi scoase la vânzare primele telefoane? Şi la ce dată?

Anul trecut iPhone 5S a apărut iniţial în SUA, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Porto Rico, Singapore şi Marea Britanie, la câteva zile după evenimentul de prezentare. În carul în care Apple va resprecta acelaşi calendar, noul iPhone ar trebui să apară la vânzare vineri, 19 septembrie.

Va include Apple în oferta sa şi un "portofel electronic"?

Citeşte mai multe despre noul iPhone pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici