ASF a amendat un număr de membri ai CA al SIF Oltenia

  • Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a decis, în şedinţa din data de 15 iulie, sancţionarea unor membri ai Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia
  • Aceştia au fost amendaţi pentru conduită abuzivă în ceea ce priveşte exercitarea drepturilor acţionarilor cu privire la AGOA societăţii din data de 28 aprilie.
208 afișări
Imaginea articolului ASF a amendat un număr de membri ai CA al SIF Oltenia

ASF a amendat un număr de membri ai CA al SIF Oltenia

Au fost amendaţi Tudor Ciurezu, preşedinte C.A. - amendă în valoare de 60.000 lei, Nicolae Stoian, membru C.A. - amendă în valoare de 60.000 lei, Anina Radu, membru C.A. - amendă în valoare de 60.000 lei şi Carmen Popa, membru C.A. - amendă în valoare de 60.000 lei.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici