Bani din artă sau din business? Nane este unul dintre artiştii români care îmbină cu succes ambele variante

  • Starurile din industria muzicii îşi diversifică sursele de venit
  • Rihanna şi Kanye West fac bani din cosmetice şi haine
  • Trapper-ul român Nane face afaceri din vânzarea de haine
2289 afișări

S-au îmbogăţit din muzică, dar şi-au deschis afaceri în alte domenii şi şi-au multiplicat averea. Rihanna are o avere de peste 600 milioane de dolari, iar o mare parte din bani au fost generaţi de firma de cosmetice Fenty Beauty. Şi Kanye West este pe lista artiştilor care produc mai mulţi bani din afaceri conexe muzicii. Rapperul a colaborat cu mai multe branduri de haine printre care Louis Vuitton şi Adidas.

În România, trapper-ul Nane a înţeles că muzica se îmbină cu businessul şi atacă acum industria vestimentară. Businessul său, 225200 este într-o continuă dezvoltare. În 2019, magazinul său online, administrat prin compania Xplicit Apparel, a avut afaceri de 3,8 milioane de lei, potrivit datelor de la Finanţe.

Nu aş renunţa la muzică pentru altă afacere pentru că mi-am dovedit, în ultimii ani, că pot să mă ocup la fel de serios de mai multe chestii în paralel. De multe ori mi se pare că merg mână în mână. A pornit că un merchandise foarte simplu, foarte low-quality şi acum am ajuns să deschidem un al doilea store, care este premium”, spune Nane. 

AUTOR: Denisa Forţu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici