Benzina a coborât sub pragul de 5 lei pe litru. De unde se poate lua carburant cu 4,97 lei?

Pentru prima dată în ultimii patru ani de zile, preţul la benzină a coborât sub pragul de 5 lei pe litru, principala explicaţie privind această scădere a preţului carburanţilor fiind prăbuşirea preţului la barilul de petrol de la un maxim de 115 dolari în iunie, la 60 de dolari în prezent.

2251 afișări
Imaginea articolului Benzina a coborât sub pragul de 5 lei pe litru. De unde se poate lua carburant cu 4,97 lei?

Benzina a coborât sub pragul de 5 lei pe litru. De unde se poate lua carburant cu 4,97 lei? (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit datelor de pe site-ul Petrom, unicul producător de petrol şi gaze din România, pe data de 23.12.2014 la benzinăria de la Calea Republicii din Bacău, litrul de benzină putea fi cumpărat cu 4,97 lei, în timp ce motorina costa 5,18 lei.

În Bacău mai sunt alte trei staţii de alimentare în care benzina poate fi cumparată la 4,980 lei pe litru în timp ce litru de motorină se poate cumpăra cu 5,19 lei, respectiv 5,18 lei în funcţie de staţie.

Şi în Focşani sunt două benzinării de unde se poate cumpăra benzina la 4,990 lei, în timp ce litrul de motorină costă 5,290 lei.

Citeşte mai multe despre preţul carburanţilor pe ww.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici