Cât câştigă şefii şefilor celor mai mari companii din România

Gerhard Roiss, CEO-ul grupului austriac OMV şi şeful Marianei Gheorghe (CEO-ul Petrom), a câştigat anul trecut peste 1,8 milioane de euro din salariu şi bonusuri, iar Andreas Treichl, şeful grupului Erste care are în portofoliu cea mai mare bancă românească, a încasat 1,7 milioane de euro, potrivit rapoartelor anuale ale celor două grupuri.

787 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă şefii şefilor celor mai mari companii din România

Cât câştigă şefii şefilor celor mai mari companii din România

Gerhard Roiss conduce şi Consiliul de Supraveghere al Petrom, compania care exploatează resursele de ţiţei ale României şi are circa 40% din piaţa locală de carburanţi, în timp ce Treichl are sub coordonare 20% din activele sistemului bancar românesc.

Carlos Goshn, şeful grupului Renault, care controlează producătorul de automobile Dacia, a câştigat anul trecut 4,5 milioane de euro, de trei ori mai mult decât şeful France Telecom, Stephane Richard, care decide şi în privinţa operaţiunilor Orange din România.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici