Cât câştigă un angajat Dacia în Maroc

Reprezentanţii grupului francez Renault, care în urmă cu două săptămâni s-au confruntat cu o nouă grevă la fabrica Dacia de la Mioveni, au prezentat azi, în cadrul unui eveniment organizat la Piteşti, date comparative cu salariile angajaţilor din alte fabrici ale grupului auto.

1524 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă un angajat Dacia în Maroc

Cât câştigă un angajat Dacia în Maroc (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

 “Salariile medii în Maroc sunt cu 50% mai mici decât cele de la Mioveni, astfel că nivelul mediu de salarizare este la Tanger de 250 de euro”, a declarat Radu Mavrodin, director de resurse umane pentru România şi regiunea Euromed Africa.

Potrivit celor mai recente date, salariul mediu net în cadrul fabricii Dacia de la Mioveni a fost anul trecut de 2.600 de lei, echivalentul a circa 580 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici