Cât costă noul smartphone de la Nokia, cu finisaje din aur şi când ajunge în România

Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a lansat marţi Nokia Oro, un smartphone cu ecran tactil care va fi disponibil şi în România de la 15 iulie.

761 afișări
Imaginea articolului Cât costă noul smartphone de la Nokia, cu finisaje din aur şi când ajunge în România

Cât costa noul smartphone de la Nokia, cu finisaje din aur şi când ajunge în România (Imagine: www.zf.ro)

Smartphone-ul, care va fi fabricat în ediţie limitată, are tastele şi rama cu finisaje din aur de 18 carate, iar tasta de meniu este din cristal de safir. Preţul telefonului este de 800 de euro.

Citeşte mai multe despre smartphone-ul placat cu aur pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici