Ce loc ocupă Cernavodă în lume din punct de vedere al siguranţei de exploatare

Centrala nucleară de la Cernavodă ocupă locul 15 între toate centralele nucleare din lume şi locul 1 între centralele de tip CANDU, din punct de vedere al randamentului de exploatare exprimat prin aşa-numitul factor de capacitate, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă organizată la Cernavodă, directorul de centrală, dr.ing. Marian Şerban.

82 afișări
Imaginea articolului Ce loc ocupă Cernavodă în lume din punct de vedere al siguranţei de exploatare

Ce loc ocupă Cernavodă în lume din punct de vedere al siguranţei de exploatare (Imagine: Thomas Dan/mediafax Foto)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici