Ce spun tinerii manageri despre proteste

Revoltele care "au pus stăpânire" în ultimele cinci zile pe Piaţa Universităţii şi pe centrele marilor oraşe din România vin într-un moment nepotrivit pentru mediul de business local, însă furia oamenilor arată eşecul actualei guvernări în special şi al clasei politice în ansamblu.

582 afișări
Imaginea articolului Ce spun tinerii manageri despre proteste

Ce spun tinerii manageri despre proteste (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ce este contestat este un model de societate, între­bă­rile sunt dure şi dincolo de capacitatea limitată a Guvernului de a acţiona ele trebuie să îşi găsească un răspuns pentru că pun în discuţie fundamentele statului.

Tinerii antreprenori şi executivi români spun la unison că executivul ar fi putut face mai multe pentru a scoate economia din caruselul distructiv al crizei.

Călin Fusu, CEO al Neogen, crede că românii care au "ocupat" în ultimele cinci zile Piaţa Universităţii au ieşit în stradă cu "agende" proprii.

"Nici nu prea ştiu ce vor oamenii care au ieşit la miting. Sunt unii care nu se descurcă şi speră să îi ajute statul şi alţii care cer să se schimbe guvernarea. Eu nu cred că se va schimba nimic. În Siria au murit oameni la manifestaţiile de stradă şi nu s-a schimbat regimul. Singurul lucru care s-ar putea schimba în urma acestor evenimente ar putea fi guvernul."

Citeşte mai multe despre ce spun tinerii manageri despre proteste pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici