Cei mai răsfăţaţi angajaţi din companii care primesc 700 de euro net/lună la angajare

Salariul mediu al unui progra­ma­tor care are o experienţă de muncă de până la doi ani este de 3.300 de lei net pe lună (peste 730 de euro net), în timp ce un anga­jat pe aceeaşi po­ziţie cu o experienţă de peste patru ani câşti­gă de două ori mai mult.

1252 afișări
Imaginea articolului Cei mai răsfăţaţi angajaţi din companii care primesc 700 de euro net/lună la angajare

Cei mai răsfăţaţi angajaţi din companii care primesc 700 de euro net/lună la angajare (Imagine: Liviu Mafzei/Mediafax Foto)

Astfel, un asemenea angajat se alege cu până la 7.600 de lei net/lună (aproape 1.700 de euro), potrivit unui studiu realizat de com­pania de consul­tan­ţă în recrutare şi selecţie specializată în IT&C Brainspotting, parte a grupului cu activităţi în domeniul HR Catalyst.

Studiul a fost realizat în urma unui chestio­nar online aplicat în luna ianuarie a acestui an la care au răspuns 600 de absol­venţi de facultăţi cu profil tehnic din Bu­cureşti şi din provincie.

Printre cel mai bine plătite poziţii din do­meniul IT&C se situează programatorii seniori specializaţi în limbajul de progra­mare Java care au peste patru ani de expe­rienţă în muncă şi care câştigă, în medie, 1.900 de euro pe lună.

Citeşte articolul integral despre cei mai răsfăţaţi angajaţi din companii pe www.zf.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici