CFR va derula în perioada următoare un program de reparare a vagoanelor

CFR Călători va derula, în perioada următoare, un program de reparare a vagoanelor, după schimbarea conducerii societăţii, a declarat, marţi seara, ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

130 afișări
Imaginea articolului CFR va derula în perioada următoare un program de reparare a vagoanelor

CFR va derula în perioada următoare un program de reparare a vagoanelor

Ministrul Transporturilor a spus, într-o emisiunea la Antena 3, că în bugetul CFR Călători existau 80 de milioane de lei destinaţi reparării de vagoane, bani care iniţial nu au fost cheltuiţi.

După schimbarea conducerii, directorul interimar al CFR a reevaluat sumele destinate licitaţiilor, iar, în prezent, există contracte pentru toate vagoanele de tren care necesită reparaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici