Cine sunt constructorii români intraţi pe „lista neagră“ a insolvenţelor

Piaţa construcţiilor s-a confruntat pe timp de criză cu o scădere de circa 40% şi multe companii care activează în acest sector au fost nevoie să îşi ceară insolvenţa.

1566 afișări
Imaginea articolului Cine sunt constructorii români intraţi pe „lista neagră“ a insolvenţelor

Cine sunt constructorii români intraţi pe „lista neagră“ a insolvenţelor

Printre marile companii de construcţii, cu afaceri de zeci sau chiar sute de milioane de euro, care au intrat în insolvenţă în ultimii ani se numără Romstrade (controlată de Nelu Iordache), Confort (Georgică Cornu), Concefa (familia Cercel) sau Alpine (Austria).

Compania braşoveană de construcţii Vectra Service, controlată de omul de afaceri Marcel Butuza, a intrat în insolvenţă săptămâna aceasta, anunţul fiind făcut de Casa de Insolvenţă Transilvania, în calitate de administrator judiciar al firmei. Constructorul braşovean, cunoscut pentru lucrările cu statul şi care avea anul trecut 1.100 de angajaţi, a avut profit în fiecare din ultimii cinci ani (5,8 mil. euro câştig cumulat  în perioada 2008-2012) şi nu au mai existat informaţii publice legate de eventuale probleme cu care s-ar confrunta firma.

Citeşte mai multe despre „lista neagră“ a insolvenţelor pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici