Clienţii Bancpost nu vor putea utiliza cardurile sâmbătă, între orele 02:00 şi 03:00

Clienţii Bancpost nu vor putea utiliza cardurile sâmbătă, 6 noiembrie, între orele 02:00 şi 03:00, la ATM-uri şi comercianţi, deoarece banca va efectua lucrări de optimizare a sistemelor informatice.

22 afișări
Imaginea articolului Clienţii Bancpost nu vor putea utiliza cardurile sâmbătă, între orele 02:00 şi 03:00

Clienţii Bancpost nu vor putea utiliza cardurile sâmbătă, între orele 02:00 şi 03:00 (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Totodată, în acest interval nu va funcţiona niciun terminal Bancpost, ATM sau POS, se arată într-un comunicat al băncii.

Bancpost are o reţea de 286 de sucursale, 725 ATM-uri, 11.000 POS-uri şi 300 APS-uri.

Banca este membră a grupului elen EFG Eurobank.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici