Club nautic de agrement la Slatina. Proiectul este estimat la 5 milioane euro

Primăria Slatina vrea sã contracteze lucrări de amenajare a unui club nautic de agrement, proiect estimat la 21,4 milioane lei (5 milioane euro) fără TVA, care va fi cofinanţat cu fonduri europene.

236 afișări
Imaginea articolului Club nautic de agrement la Slatina. Proiectul este estimat la 5 milioane euro

Club nautic de agrement la Slatina. Proiectul este estimat la 5 milioane euro (Imagine Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Termenul pentru finalizarea proiectului va fi de 15 luni începând de la data adjudecării contractului, potrivit unui anunţ de intenţie al instituţiei.

Lucrările vor fi finanţate prin Programul Operaţional Regional, gestionat de Ministerul Dezvoltării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici