Contractele de muncă şi statele de plată vor fi depuse începând cu 2011 în format electronic

Contractele de muncă şi statele de plată vor fi depuse începând cu anul viitor în format electronic şi nu pe suport de hârtie, procedura fiind reglementată în şedinţa de marţi a Guvernului, a anunţat ministrul Muncii, Ioan Botiş.

68 afișări
Imaginea articolului Contractele de muncă şi statele de plată vor fi depuse începând cu 2011 în format electronic

Contractele de muncă şi statele de plată vor fi depuse începând cu 2011 în format electronic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

El a precizat că ultimele contracte de muncă şi state de plată pe suport de hârtie vor mai fi depuse doar până la sfârşitul lunii ianuarie 2011, pentru veniturile aferente lunii decembrie 2010.

Guvernul a mai decis ca angajatorii să nu mai achite comisionul de 0,75% pentru contractele de muncă păstrate la Inspecţia Muncii şi de 0,25% pentru contractele deţinute la firmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici