Cum arată hotelul low-cost Moxy, dezvoltat de producătorul de mobilă IKEA - GALERIE FOTO

Inter IKEA Group, proprietarul producătorului suedez de mobilă IKEA, va dezvolta hoteluri pentru tineri cu bugete limitate, sub brandul Moxy, în parteneriat cu lanţul hotelier Marriott International.

1427 afișări
Imaginea articolului Cum arată hotelul low-cost Moxy, dezvoltat de producătorul de mobilă IKEA - GALERIE FOTO

Cum arată hotelul low-cost Moxy, dezvoltat de producătorul de mobilă IKEA - GALERIE FOTO (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

În următorii cinci ani, o subsidiară a Inter IKEA va investi 500 de milioane de dolari în realizarea a 50 de hoteluri în Europa, cu o capacitate între 150 şi 300 de camere.

Pentru a ţine costurile de construcţie la un nivel cât mai mic, se va folosi o tehnică inovatoare de construcţie, respectiv camerele vor fi prefabricate şi asambalate la fel ca mobila de la IKEA. Construcţia primelor hoteluri va începe chiar din acest an, după ce IKEA a studiat piaţa şi a decis să dezvolte aceste unităţi pentru bugete reduse în apropierea aeroporturilor, a staţiilor de tren şi metrou şi a parcurilor de birouri. Prima unitatea hotelieră va fi deschisă la Milano într-un an.

Compania Nordic Hospitality ar putea opera aceste hoteluri, aceasta fiind şi firma care a proiectat camerele la Amsterdam dar şi în alte oraşe. Preţul pe cameră se va ridica la circa 60 de euro. Marriott este francizorul şi va contribui la acest proiect cu baza de date pentru clienţi şi rezervări. De asemenea, va deţine brandul.

Citeşte articolul integral despre hotelul low-cost dezvoltat de IKEA şi vezi GALERIA FOTO pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici