Cumperi o casă, primeşti un Logan sau mobilă gratis. Cum scot dezvoltatorii piaţa imobiliară din impas - VIDEO

Oare cine nu-şi doreşte un trai tihnit la casă, cu un petec de iarbă verde în curte, zorele pe gard şi câteva straturi cu flori. Numai că de la dorinţă şi până la ziua în care te-ai mutat e cale lungă.

1358 afișări
Imaginea articolului Cumperi o casă, primeşti un Logan sau mobilă gratis. Cum scot dezvoltatorii piaţa imobiliară din impas - VIDEO

Cumperi o casă, primeşti un Logan sau mobilă gratis. Cum scot dezvoltatorii piaţa imobiliară din impas - VIDEO

Măcar 70.000 de euro trebuie să ai în cont ca să semnezi un contract. Dezvoltatorii ştiu acest lucru şi vin cu oferte. Unii ne ademenesc cu o maşină cadou dacă batem palma.

Cel puţin în faza de proiect, un complex de 5 stele din Corbeanca arată tentant. ''Are foarte multe zone de agrement. Are un club de calorie, multe terenuri de tenis, jocuri de baschet, locuri de joacă pentru copii”, spune Andrei Sandu, dezvoltator imobiliar.

Casele costă între 85 de mii de euro pentru 100 de metri pătraţi şi 170 de mii de euro pentru 250 de metri pătraţi, însă nu sunt tocmai aproape de centrul Bucureştiului.

Nici concurenţa nu doarme. "Case în zona Pantelimon, tip duplex, cu o curte de 250 de metri pătraţi. La achiziţionarea oricărei vile dăm un autoturism marca Logan sau la alegere bucătărie şi living mobilate", explică Elena Nistor, dezvoltator imobiliar.

Citeşte mai multe despre metodele dezvoltatorilor de a scoate piaţa imobiliară din impas pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici