Dacă ar fi să propună Ziarul Financiar o listă de miniştri

În contextul schimbării guvernului şi al solicitărilor mediului de business pentru miniştri competenţi, Ziarul Financiar a făcut o listă cu câte trei potenţiali miniştri pentru fiecare din cele nouă ministere selectate: Ministerul Economiei, al Finanţelor, al Sănătăţii, al Muncii, Dezvoltării Regionale şi Turismului, Educaţiei, Agriculturii, Comunicaţiilor şi Transporturilor.

1120 afișări
Imaginea articolului Dacă ar fi să propună Ziarul Financiar o listă de miniştri

Dacă ar fi să propună Ziarul Financiar o listă de miniştri

Ceea ce se ştia ieri seară, potrivit unor surse, era că se pregăteşte formarea unui guvern politic, în ciuda faptului că mai mulţi oameni de afaceri, manageri şi consultanţi au atras atenţia că România are nevoie de miniştri tehnocraţi.Unul dintre cele mai discutabile aspecte la momentul schimbării unei garnituri gu­ver­namentale este acela dacă noii membri ai cabinetului vor fi oameni din zona politică sau din zona de business. Informaţiile arată că în noul Guvern vor fi tot miniştri politici. Nu au găsit partidele specialişti?

ZF arată că există o listă întreagă de români cu experienţă în administrarea unor companii profitabile, cu sute de angajaţi, care ar putea să fie candidaţi buni pentru funcţia de ministru.

Criteriile principale după care s-a făcut exerciţiul de selecţie au fost experienţa şi rezultatele în domeniul de activitate, dar şi modul în care s-a reuşit o poziţionare cât mai bună a companiei pe piaţă şi abilitatea de comunicare.

Vezi cine sunt candidaţii propuşi de ZF pentru funcţia de ministru pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici