Daimler negociază cu Renault relansarea modelului Smart ForFour - surse

Grupul auto german Daimler intenţionează să coopereze cu producătorul francez Renault pentru relansarea modelului Smart ForFour, potrivit unor surse apropiate discuţiilor pe această temă care au loc între cele două părţi.

54 afișări
Imaginea articolului Daimler negociază cu Renault relansarea modelului Smart ForFour - surse

Daimler negociază cu Renault relansarea modelului Smart ForFour-surse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Negocierile se referă la formarea unui parteneriat prin care să fie relansat modelul Smart ForFour, a cărui producţie a fost oprită în 2006 în favoarea Smart ForTwo, potrivit unui articol care va apărea vineri într-o revistă germană.

Reprezentanţii Daimler au refuzat să comenteze, iar cei ai Renault nu au fost disponibili.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici