Danone investeşte 4 milioane de euro într-o nouă linie de ambalare

Producătorul francez de lactate Danone a investit 4 milioane euro într-o nouă linie de ambalare în fabrica sa din Bucureşti, prin care schimbă ambalajele Tetra Pak pentru iaurturile de băut din gamele Danone şi Activia.

187 afișări
Imaginea articolului Danone investeşte 4 milioane de euro într-o nouă linie de ambalare

Danone investeşte 4 milioane de euro într-o nouă linie de ambalare

Noile ambalaje vor fi realizate în proporţie de 93% din materiale pe bază de plante şi anume din trestie de zahăr, ceea ce contribuie la reducerea amprentei de carbon a acestor produse cu 45%.

Danone este primul partener din România alături de care compania Tetra Pak implementează un astfel de proiect la nivel local, în categoria de ambalaje sustenabile pentru iaurturi de băut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici