Despăgubiri de 121 mil. lei pentru culturile afectate de secetă

Ministerul Agriculturii a avizat până miercuri acordarea unor despăgubiri pentru culturile afectate de secetă în valoare totală de 121 de milioane de lei.

2 afișări
Imaginea articolului Despăgubiri de 121 mil. lei pentru culturile afectate de secetă

Despăgubiri de 121 mil. lei pentru culturile afectate de secetă

"Am acordat despăgubiri de 121 milioane de lei pentru toate dosarele primite până ieri (miercuri, n.r.). Dosarele au fost trimise din 28 de judeţe şi reprezintă aproape 348.000 de hectare afectate de secetă", a spus Remeş într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că banii ajung la proprietarii de terenuri în funcţie de rapiditatea transmiterii dosarelor la minister.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici