Doi studenţi de 20 de ani şi un proaspăt absolvent de liceu au pornit o afacere în marketing online

Doi studenţi de 20 de ani şi un proaspăt absolvent de liceu din Manga­lia au decis în vara anului trecut să-şi deschidă propria afacere în domeniul marketingului online şi al dezvoltării web, încurajaţi de cunoştin­ţele tehnice pe care le deţineau şi de necesarul scăzut de lichidităţi: banii cu care au plecat la drum sunt cei 3.000 de euro din primul contract.

964 afișări
Imaginea articolului Doi studenţi de 20 de ani şi un proaspăt absolvent de liceu au pornit o afacere în marketing online

Doi studenţi de 20 de ani şi un proaspăt absolvent de liceu au pornit o afacere în marketing online (Imagine: Shutterstock)

„Nu m-am gândit niciodată că la 19 ani voi ajunge să conduc o firmă şi să alerg pe la Re­gistrul Comerţului şi la ANAF să mă ocup de acte“, spune Cristian Carp, CEO al Wild Media.

În mai puţin de un an, cel mai mare contract semnat de firma celor trei a fost de 4.000 de euro, iar printre clienţii acestei afaceri s-au numărat firme din Norvegia, Marea Britanie sau Elveţia.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici