FMI propune privatizarea sau lichidarea companiilor de stat monitorizate

Întreprinderile de stat monitorizate au înregistrat pierderi în creştere iar FMI şi CE recomandă ca soluţie privatizarea sau lichidarea acestor companii, a declarat şeful misiunii de evaluare a acordului stand-by, Jeffrey Franks.

101 afișări
Imaginea articolului FMI propune privatizarea sau lichidarea companiilor de stat monitorizate

FMI propune privatizarea sau lichidarea companiilor de stat monitorizate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În domeniul în care evoluţiile au constituit o dezamăgire este cel ce ţine de îmbunatăţirea performaneţelor întreprinderilor de stat. Multe dintre acestea încă înregistrează pierderi foarte mari şi acumulează arierate existând puţine perspective de remediere. Rezolvarea va impune o abordare mai cuprinzătoare, care să cuprindă privatizarea sau lichidarea acestora", a spus Franks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici