Guvernul a aprobat Programul Naţional de Reforme

Guvernul a aprobat, miercuri, Programul Naţional de Reforme, document care include măsurile prioritare necesare pentru creşterea competitivităţii economiei româneşti, în vederea recuperării decalajelor faţă de celelalte state membre ale Uniunii Europene.

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul a aprobat Programul Naţional de Reforme

Guvernul a aprobat Programul Naţional de Reforme

Documentul include măsuri bazate în continuare pe cota unică de impozitare de 16%, a precizat şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, secretarul de stat Adrian Ciocănea.

El nu a exclus însă posibilitatea ca documentul, cu măsuri pe termen mediu şi lung, să fie revizuit de Guvernele viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici