Hotel de lux, dintr-o ruină din centrul Capitalei

Lituanienii de la Europa Group, dezvoltatorul ho­telului de patru stele Royale din zona Unirii din Bucu­reşti, au finalizat proiectul de 12 mil. euro la şase ani de la achiziţia clădirii istorice situate lângă Hanul lui Manuc.

1297 afișări
Imaginea articolului Hotel de lux, dintr-o ruină din centrul Capitalei

Hotel de lux, dintr-o ruină din centrul Capitalei

După ce au reconstruit şi modernizat clădirea, pro­prietarii hotelului aşteaptă venituri de 1,2 milioane de euro în primul an de funcţionare.

"Ne aşteptăm ca aproximativ 85% din veniturile totale să fie aduse de cazare, iar restul de conferinţe. Mi­zăm pe zona în care este amplasat hotelul, care va atrage atât clienţi corporate, cât şi turişti", a declarat Andreea Rada, marke­ting manager al hotelului Europa Royale.

Clădirea istorică în care operează hotelul are cinci etaje, în care au fost amenajate 92 de camere, un restau­rant şi două săli de conferinţe. Tariful de rezervare al unei camere standard duble este de 90 de euro pe noapte, preţ care include şi micul dejun.

Citeşte mai departe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici