Hotelurile de lux renunţă la o stea pentru a găzdui congresele medicilor. Copos, primul patron care a făcut acest pas

Evenimentele organizate de companiile farma pentru medici, care asigură venituri substanţiale pentru hoteluri, nu mai pot avea loc în hoteluri de lux de cinci stele.

661 afișări
Imaginea articolului Hotelurile de lux renunţă la o stea pentru a găzdui congresele medicilor. Copos, primul patron care a făcut acest pas

George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Hotelul de cinci stele Crowne Plaza din Bucureşti, deţinut de omul de afaceri George Copos, a cerut declasificarea la patru stele, ceea ce îi permite găzduirea unor evenimente organizate de jucătorii din farma, conform unor surse din piaţă. În mod oficial, conducerea hotelului spune că decizia a fost luată pentru repoziţionare.

"Ca urmare a dorinţei noastre de a ne repoziţiona pe piaţă în funcţie de standardul InterContinental Hotels Group, care plasează brandul Crowne Plaza la nivel «upscale», am solicitat la Ministerul Turismului acordarea certificatului de clasificare de 4 stele ca nivel de confort pentru toate camerele de tip standard", a declarat pentru ZF Franz Rattenstetter, directorul general al hotelului.

Dacă la începutul anului pe site-ul Ana Hotels, care deţine hotelurile Crowne Plaza şi Athenee Palace Hilton, se prezentau cele două hoteluri ca fiind unităţi de cinci stele, acum Crowne Plaza apare ca un hotel de patru stele. Şi pe site-ul internaţional de rezervări booking.com, hotelul Crowne Plaza este prezentat ca fiind clasificat la patru stele.

Citeşte mai multe despre declasificarea Crowne Plaza pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici