IMAGINI cu noile modele Dacia - Sandero, Logan şi Stepway

Noile modele pregătite de Dacia pentru Sandero, Logan şi Stepway au fost fotografiate în apropiere de Sinaia. Acestea vor fi lansate oficial la sfârşitul lunii septembrie, la Salonul Auto de la Paris.

1419 afișări
Imaginea articolului IMAGINI cu noile modele Dacia - Sandero, Logan şi Stepway

IMAGINI cu noile modele Dacia - Sandero, Logan şi Stepway (Imagine: ProSport)

Fotoreporterul ProSport Bogdan Iordache a reuşit ieri să suprindă imagini cu noile modele pregătite de Dacia. În apropiere de Sinaia, am reuşit să realizăm fotografii-spion cu noul Logan, noul Sandero şi noul Stepway.

Citeşte articolul despre noile modele Dacia pe ProSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici