Întâlnire crucială între Guvern şi cei care ne dau cei mai mulţi bani - FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială

În acest week-end, sâmbătă şi duminică, reprezentanţii guvernului se vor întâlni cu negociatorii FMI, ai Băncii Mondiale şi Comisiei Europene pentru a încerca să ajungă la un consens în privinţa parametrilor macroeconomici luaţi în considerare la bugetul pentru 2014.

245 afișări
Imaginea articolului Întâlnire crucială între Guvern şi cei care ne dau cei mai mulţi bani - FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială

Întâlnire crucială între Guvern şi cei care ne dau cei mai mulţi bani - FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială

Până în week-end, guvernul trebuie să prezinte soluţii realiste privind golul care există în acest moment între venituri şi cheltuieli plus deficitul deja convenit. Surse de pe piaţa financiară spun că suma care lipseşte în acest moment este de cinci miliarde de lei, sumă care este greu de acoperit prin măsuri minore de genul taxarea piscinelor.

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici