Ion Ţiriac se retrage din CA al UniCredit Ţiriac

Omul de afaceri Ion Ţiriac şi-a anunţat retragerea din Consiliul de Administraţie al UniCredit Ţiriac, instituţie de credit la care deţine un pachet de acţiuni reprezentând 40% din capital.

6 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac se retrage din CA al UniCredit Ţiriac

Ion Ţiriac se retrage din CA al UniCredit Ţiriac

Potrivit convocatorului publicat de instituţia de credit, acţionarii băncii vor lua act de retragerea lui Ion Ţiriac în cadrul adunării generale programate pentru 12 septembrie, când vor analiza şi propunerea de înlocuire a acestuia cu Florian Kubinschi, fost vicepreşedinte şi director financiar al HVB Ţiriac până în luna octombrie a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici