Jonathan Ive, geniul din spatele marilor succese Apple, este paranoic la detalii şi conduce un Bentley Mulsanne negru

  • Ive este designerul responsabil pentru produse precum iMac, iPod şi iPhone.
  • Bărbatul de 54 de ani va colabora cu Ferrari, cea mai cunoscută marcă auto italiană, precum şi cu Exor, „într-o afacere de lux”.
1529 afișări
Imaginea articolului Jonathan Ive, geniul din spatele marilor succese Apple, este paranoic la detalii şi conduce un Bentley Mulsanne negru

Jonathan Ive

Aproape nimic nu se auzise despre Jonathan Ive, după ce a părăsit compania Apple, în 2019. Între timp, s-au aflat primele ştiri senzaţionale: compania fostului designer Apple şi Mark Newson vor colabora cu Ferrari. Mai mult. „pe lângă colaborarea cu Ferrari, LoveFrom va explora o serie de proiecte creative cu Exor în industria de lux”, se arată în declaraţia oficială.

Ive se va alătura, de asemenea, Exor Partners Council, forumul anual al prietenilor şi partenerilor care au obţinut un mare succes şi împărtăşesc idei şi explorează potenţiale oportunităţi de afaceri.

54 de ani, fizic masiv şi privire timidă, Ive este „hotărât, obsedat, chiar paranoic la detalii”, îl descrie presa italiană. Are o pasiune pentru maşini, conduce un Bentley Mulsanne negru, un Aston Martin şi un Range Rover. A făcut o chiuvetă pentru Ideal Standard şi l-a sfătuit pe regizorul J. J. Abrams să construiască sabia laser Star Wars.

Şi, mai presus de toate, a semnat unele dintre cele mai mari succese comerciale ale Apple şi ale celor mai bine vândute gadgeturi din toate timpurile. În calitate de şef care s-a ocupat cu interfaţa, a revizuit complet aspectul sistemului de operare iOS şi OS X, introducând un nou stil grafic, preluat în curând de concurenţi.

Din acest motiv, mulţi au văzut în Ive adevăratul moştenitor al lui Steve Jobs. Fondatorul Apple şi designerul englez au avut o conexiune specială. Jobs însuşi o spus-o în cartea lui Walter Isaacsson, iar văduva lui, Laurene Powell Jobs, a confirmat de mai multe ori legătura celor doi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici