SUMMIT UE. Klaus Iohannis se declară optimist: „Pentru România lucrurile s-au mişcat rezonabil” / Angela Merkel a anunţat că „e posibil să nu existe un acord”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, la Bruxelles, că speră ca negocierile cu liderii europeni pentru planul de relansare economică la nivelul UE să se finalizeze cu un acord, dar a precizat că este „moderat optimist”. El se aşteaptă la negocieri care pot dura toată noaptea.

5928 afișări
Imaginea articolului SUMMIT UE. Klaus Iohannis se declară optimist: „Pentru România lucrurile s-au mişcat rezonabil” / Angela Merkel a anunţat că „e posibil să nu existe un acord”

Klaus Iohannis se declară optimist: „Pentru România lucrurile s-au mişcat rezonabil” / Angela Merkel a anunţat că „e posibil să nu existe un acord”

„Se discuta foarte intens despre aceste sume de gestionare. Pentru Romania, statul de drept nu este o problema. Din fericire in Romania tema statului de drept a fost rezolvata pozitiv prin schimbarile politice. Se negociaza in formate mai mici, in curand o sa incepem un nou Plen. Pentru Romania, temele prioritare sunt aceleasi .Avem nevoie de fonduri. Avem nevoie de fondurile pentru agricultura si avem nevoie de fonduri substantiale pentru revigorarea economica. Sunt moderat optimist”, a declarat preşedintele României.

Angela Merkel, veste proastă după a doua zi de negocieri cu liderii UE pentru planul de 750 miliarde: "E posibil să nu avem niciun rezultat"

"Există multă bunăvoinţă, dar şi multe poziţii diferite. Eu depun tot efortul, dar este posibil să nu avem niciun rezultat", a spus Merkel duminică la Bruxelles
 

Emmanuel Macron insistă asupra importanţei ajungerii la un acord la summitul UE

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a insistat duminică asupra importanţei ajungerii la un acord asupra bugetului UE şi Fondului de relansare economică post-pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici