Libia pierde 95% din veniturile rezultate din petrol

  • Libia a pierdut 95% din veniturile din petrol
  • Veniturile au scăzut de la 2 miliarde de dolari la 90 de milioane de dolari
  • Închiderea terenurilor petrolifere are efecte dezastruoase
1491 afișări
Imaginea articolului Libia pierde 95% din veniturile rezultate din petrol

Sursa foto: profimedia

Ca şi cum un război civil nu ar fi fost suficient, Libia a pierdut şi 95% din veniturile din petrol. Corporaţia Naţională a Petrolului din Libia a declarat că din cauza închiderii terenurilor petrolifere, veniturile din petrol au scăzut de la două miliarde de dolari la 90 de milioane de dolari.

Închiderea ilegală a câmpurilor petrolifere are un efect dezastruos asupra economiei Libiei şi a resurselor de trai ale libienilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici