Una încearcă de 19 ani. Lista celor mai mari companii din lume care nu au făcut încă profit | INFOGRAFIC

Pandora Radio, Tesla şi Uber fac parte dintr-o listă, realizată de firma forward2me, a celor mai mari şi cunoscute companii din lume care nu au făcut încă profit.

4375 afișări
Imaginea articolului Una încearcă de 19 ani. Lista celor mai mari companii din lume care nu au făcut încă profit | INFOGRAFIC

Lista celor mai mari companii din lume care nu au făcut încă profit

Pe primul loc în listă se situează serviciul de streaming de muzică şi radio Pandora. Fondată în urmă cu 19 ani, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar încă nu a făcut profit.

O altă companie apărută în urmă cu mulţi ani, dar încă neprofitabilă, este Tesla. Constructorul de automobile electrice a fost fondat în urmă cu 16 ani, iar anul trecut a avut venituri de 21,46 milliarde de dolari.

Alte nume cunoscute care sunt deja de mulţi ani pe piaţă, dar nu au făcut profit sunt: serviciul de streaming de muzică Spotify (compania a fost fondată acum 13 ani), furnizorul de servicii de găzduire şi sincronizare a fişierelor în cloud Dropbox (12 ani) sau platforma de partajare audio SoundCloud (12 ani).

Sursa: forward2me

Pe de altă parte, nume precum Microsoft, Apple, PayPal şi Google sunt incluse într-o listă a companiilor care au devenit repede profitabile, în trei ani sau mai puţin. Microsoft a făcut profit din primul an de existenţă, iar Apple în al doilea an.

Sursa: forward2me

Facebook s-a situat pe locul şase. Compania care deţine cea mai mare reţea de socializare online din lume a avut nevoie de cinci ani pentru a deveni profitabilă, fiind urmată de serviciul de streaming video Netflix, care a avut nevoie de şase ani.

Taguri:
companii,
profit,
uber

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici