Lista şefilor de companii care au primit peste 100 de milioane de dolari ca să demisioneze

Uneori, o demisie poate aduce mult mai multe avantaje profesionale decât o angajare. Pot confirma şefii de companii care au primit pachete compensatorii de peste 100 de milioane de dolari.

851 afișări
Imaginea articolului Lista şefilor de companii care au primit peste 100 de milioane de dolari ca să demisioneze

Lista şefilor de companii care au primit peste 100 de milioane de dolari ca să demisioneze (Imagine: Shutterstock)

Când Gene Isenberg a părăsit funcţia de CEO al Nabor Industries, toamna trecută, compania i-a dat un pachet de compensaţii de 100 de milioane de dolari. Nu este o situaţie singulară - Time Magazine prezintă o listă de 21 de manageri care au plecat acasă cu pachete compensatorii de peste 100 de milioane de dolari.

Citeşte mai multe despre şefii de companii care au primit 100 de milioane de dolari ca să demisioneze pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici