Metrorex va cumpăra încă 8 trenuri de la CAF Spania, pentru 47 milioane euro

Metrorex va achiziţiona încă opt trenuri de la compania spaniolă CAF, pentru care va plăti 47 milioane de euro, bani atraşi de la Banca Europeană de Investiţii.

729 afișări
Imaginea articolului Metrorex va cumpăra încă 8 trenuri de la CAF Spania, pentru 47 milioane euro

Metrorex va cumpăra încă 8 trenuri de la CAF Spania, pentru 47 milioane euro (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Noile trenuri sunt similare celor 16 garnituri cumpărate de la CAF în baza unui contract în valoare de 97 milioane de euro semnat în 2011, potrivit companiei spaniole.

Primele trenuri achiziţionate de la CAF în urma acordului din 2011, care a fost extins să includă noua comandă, au fost introduse în circulaţie în luna iulie.

Trenurile produse de CAF au 6 vagoane, o lungime de 114 metri şi capacitatea de a transporta 1.200 de călători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici