Metrorex vrea să cumpere energie electrică de aproximativ 90 milioane de lei

Metrorex vrea să achiziţioneze energie electrică pentru un an, în perioada 1 iulie 2013 - 30 iunie 2014, în baza unui contract cu o valoare estimată la 88,9 milioane lei, inclusiv TVA.

150 afișări
Imaginea articolului Metrorex vrea să cumpere energie electrică de aproximativ 90 milioane de lei

Metrorex vrea să cumpere energie electrică de aproximativ 90 milioane de lei (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Operaţiunea vizează achiziţia a circa 175.000 MWh energie electrică, livrată profilat, şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici