Nissan s-ar putea alătura discuţiilor dintre Renault şi Daimler legate de o eventuală alianţă

Nissan s-ar putea alătura discuţiilor dintre Renault şi Daimler privind formarea unei eventuale alianţe, potrivit publicaţiei economice Nikkei.

30 afișări
Imaginea articolului Nissan s-ar putea alătura discuţiilor dintre Renault şi Daimler legate de o eventuală alianţă

Nissan s-ar putea alătura discuţiilor dintre Renault şi Daimler legate de o eventuală alianţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Financial Times a relatat marţi, citând surse apropiate situaţiei, că Renault şi Daimler discută un eventual schimb de acţiuni pentru a pune bazele unei cooperări de lungă durată.

Directorul executiv al Renault, Carlos Ghosn, a declarat, de asemenea, că este deschis la un schimb de titluri. Ghosn este, totodată, şeful Nissan. Constructorul auto francez deţine 44% din Nissan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici