O berărie din Statele Unite îţi oferă bere pentru toată viaţa la preţul de 1.000 de dolari

Amy Johnson şi cei doi parteneri ai săi de afaceri, din Minnesota, aveau nevoie de 220.000 de dolari pentru a extinde barul pe care îl deţineau, incluzând în noul proiect şi un spaţiu în care să producă bere, relatează cei de la National Journal.

626 afișări
Imaginea articolului O berărie din Statele Unite îţi oferă bere pentru toată viaţa la preţul de 1.000 de dolari

O berărie din Statele Unite îţi oferă bere pentru toată viaţa la preţul de 1.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ei au încercat iniţial să găsească un investitor, însă cei care aveau posibilitatea de a finanţa cerea peste 50% din acţiunile afacerii.

Aşa că cei trei antreprenori au început să vorbească cu rudele; nici această metodă nu s-a dovedit însă suficientă.

Ideea care le-a venit celor trei a fost să adune sume mici de la mai multe persoane, oferindu-le în schimb diverse beneficii după ce proiectul ar fi dus la bun sfârşit.

Află cum au reuşit cei trei parteneri de afaceri să strângă bani pentru extindere pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici