OMV Petrom a scumpit benzina şi motorina

OMV Petrom a majorat, marţi, preţurile benzinei şi motorinei cu şase bani pe litru, ca urmare a evoluţiei cotaţiilor internaţionale la produsele petroliere, a anunţat compania.

108 afișări
Imaginea articolului OMV Petrom a scumpit benzina şi motorina

OMV Petrom a scumpit benzina şi motorina (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Astfel, benzinele Premium fără plumb şi Top Premium fără plumb 99+ costă 4,20 lei/ litru, respectiv 4,57 lei/ litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 au un preţ de 4,34 lei/ litru şi 4,97 lei/ litru.

Motorina Top Nordic Diesel poate fi cumpărată cu 4,13 lei/ litru, iar OMV Sprint Diesel cu 4,17 lei/ litru.

Totodată, preţurile motorinelor Euro Diesel 5 şi OMV Alpin Diesel sunt de 3,96 lei/ litru, respectiv 4,46 lei/ litru.

Compania este controlată de grupul austriac OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici