„Piaţa imobiliară din România, cele mai mari randamente din regiune“

Joseph Houlihan, preşedintele comitetului director al European Property Federation, o organizaţie cu sediul la Bruxelles care reuneşte jucători din imobiliare cu un portofoliu total evaluat la 1.500 de miliarde de euro, afirmă că piaţa de real-estate din România este în creştere, suscitând din ce în ce mai mult interesul dezvoltatorilor şi al investitorilor datorită randamentelor oferite.

804 afișări
Imaginea articolului „Piaţa imobiliară din România, cele mai mari randamente din regiune“

„Piaţa imobiliară din România, cele mai mari randamente din regiune“ (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

„Piaţa imobiliară din România oferă în prezent cele mai mari randamente investiţionale (din Europa Centrală şi de Est - n.red.), încă în marja de 8%, în timp ce proprietăţile de tip prime (clasa A - n.red.) din Varşovia şi Praga oferă randamente de 6,5% sau chiar mai mici. În condiţiile în care pieţele importante din Europa Centrală şi de Est au dat dovadă de stabilitate în ultimii ani, au atras în acelaşi timp şi numeroşi investitori şi dezvoltatori, astfel că această regiune se poate «supraîncălzi»“, afirmă Houlihan.

El vine cu exemplul Varşoviei, unde în prezent se află în construcţie nu mai puţin de 45 de clădiri de birouri. 

Citeşte mai multe despre piaţa imobiliară din România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici