Proprietarul Zara îl devansează pe Warren Buffett, devenind a doua cea mai bogată persoană din lume

Proprietarul Zara, Amancio Ortega, a avansat pe poziţia secundă în clasamentul Bloomberg al celor mai bogaţi oameni din lume pentru prima dată de la lansarea acestuia în anul 2012, scrie The Telegraph.

1191 afișări
Imaginea articolului Proprietarul Zara îl devansează pe Warren Buffett, devenind a doua cea mai bogată persoană din lume

Proprietarul Zara îl devansează pe Warren Buffett, devenind a doua cea mai bogată persoană din lume (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Magnatul spaniol deţine 59% din acţiunile Inditex, cel mai mare retailer de fashion din lume, care include branduri ca Zara, Massimo Dutti, Bershka şi Pull and Bear.

Averea lui Ortega se ridică în prezent la 71,5 miliarde de dolari, depăşind cele 70,2 miliarde de dolari deţinute de miliardarul american Warren Buffett.

Citeşte mai multe despre clasamentul celor mai bogaţi oameni pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici