RCS&RDS a lansat, la Oradea, prima gamă de smartphone-uri cu terminale Samsung şi Nokia

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii telecom de pe piaţă, a lansat în Oradea prima campanie promoţională din istoria operatorului prin care oferă la pachet un smartphone la preţ subvenţionat împreună cu servicii de comunicaţii mobile.

819 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS a lansat, la Oradea, prima gamă de smartphone-uri cu terminale Samsung şi Nokia

RCS&RDS a lansat, la Oradea, prima gamă de smartphone-uri cu terminale Samsung şi Nokia (Imagine: Shutterstock)

Smartphone-urile din prima ofertă de acest tip a RCS&RDS sunt produse de Samsung şi Nokia, iar abonamentele au tarife de 4,5,7 şi 10 euro (plus TVA) pe lună.

Abonamentul de 10 euro include trafic nelimitat pe internet (cu o limită de viteză după depăşirea unui trafic de 2 GB), 200 de minute de apeluri video în reţeaua RCS&RDS şi apeluri nelimitate în reţeaua fixă şi mobilă a RCS&RDS.

Un minut de apel către celelalte reţele de telefonie mobilă naţionale (Orange, Vodafone etc.) are un tarif de 3 eurocenţi/ minut (plus TVA), potrivit datelor furnizate de operatorii din call-center-ul companiei. Pentru a utiliza apelurile video, clien­ţii RCS&RDS trebuie să achite, o singură dată, o taxă de activare a serviciului de 1,24 euro.

Unul dintre terminalele oferite la preţ subvenţionat de RCS&RDS este smartphone-ul Samsung I9001 Galaxy S Plus, care e disponibil la preţul de 530 de lei doar împreună cu un abonament de 10 euro pe lună, pe doi ani de zile.

Subvenţia aplicată de RCS&RDS este de peste 50% din preţul mobilului. Spre exemplu, Samsung Galaxy S Plus costă "la liber", fără abonament, 1.300 de lei la eMag şi pcfun.ro.

Citeşte mai multe despre primul pachet un smartphone lansat de RCS&RDS pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici