RCS&RDS va introduce în ofertă smartphone-uri subvenţionate

Compania RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală telecom, îşi va schimba radical strategia pe piaţa de telefonie mobilă, respectiv va introduce în ofertă şi smartphone-uri la preţuri subvenţionate - pe care clienţii le vor putea achiziţiona şi în rate, iar reţeaua de casierii va fi şi ea modificată pentru a reflecta noua abordare.

1200 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS va introduce în ofertă smartphone-uri subvenţionate

RCS&RDS va introduce în ofertă smartphone-uri subvenţionate (Imagine: Shutterstock)

"Suntem în discuţii pentru a lansa oferte cu smartphone-uri la preţuri mai mici, finanţate de compania noastră. Smartphone-urile vor fi livrate de companii ca Huawei, Nokia sau Samsung - avem încă discuţii pe acest subiect. Telefoanele vor putea fi achiziţionate şi în rate împreună cu serviciile noastre. Vom face schimbări şi în casierii", a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al operatorului.

"Ţinta noastră este ca un număr cât mai mare de utilizatori să folosească serviciile de date", a adăugat el.

Aceasta ar fi una dintre cele mai mari schim­bări din strategia RCS& RDS, în condiţiile în care în prezent operatorul con­trolat de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea este singurul de pe piaţă care nu oferă o varietate de telefoane la preţuri mai mici pentru clienţii care fac abonamente. De aseme­nea, în casieriile RCS& RDS nu a fost niciodată expus vreun telefon mobil, la fel cum niciodată în aceste spaţii nu a existat vreodată o vitrină. Acest lucru se va schimba, a spus Popoviciu, care nu a dorit să ofere detalii precum data de lansare a ofertei.

O combinaţie între tarifele agresive ale RCS&RDS şi o ofertă cu smartphone-uri la preţuri finanţate de companie ar putea mări concurenţa pe piaţă şi mări presiunea pe rivalii de la Cosmote, Orange şi Vodafone.

Citeşte mai multe despre introducerea în oferta RCS-RDS a smartphone-urilor subvenţionate pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici