Richard Branson: La Bucureşti am auzit una dintre cele mai scandaloase idei de afaceri

După căderea comunismului, România a devenit cunoscută pentru gravele probleme precum numărul mare de orfani neglijaţi. Este grozav să vezi cum ţara s-a dezvoltat atât de bine acum şi m-am bucurat să întâlnesc atât de mulţi oameni minunaţi, scrie Richard Branson, 61 de ani, pe blogul său.

563 afișări
Imaginea articolului Richard Branson: La Bucureşti am auzit una dintre cele mai scandaloase idei de afaceri

Richard Branson (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Richard Branson a fost ieri prezent la un eveniment pe tema leadershipului la Sala Palatului din Capitală, unde, timp de 45 de minute, a răspuns la întrebările adresate de Robin Sharma, un expert în leadership, dar şi ale unor manageri români care au participat la evenimentul care a reuşit să reunească peste 2.500 de oameni.

"Fiecare român are o nouă idee antreprenorială. Un tânăr insistent chiar a venit cu mine în maşină, în drumul spre aeroport, pentru a-mi împărtăşi ideea.

El avea 22 de ani şi şi-a scris deja autobiografia. A printat 100 de copii ale cărţii sale şi a vrut să le vândă unui număr de 100 de antreprenori din toată lumea. Intenţiona să vândă fiecare copie la preţul de 1,2 milioane de dolari.

I-am spus că îi admir obrăznicia, dar probabil că va trebui să îşi regândească ideea de afaceri. În orice caz, mă voi uita puţin prin cartea sa. Aceasta este cu siguranţă una dintre cele mai scandaloase sugestii pe care le-am primit vreodată!

Citeşte mai multe despre ideea scandaloasă de afacere auzită de Branson la Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici