Romarm vrea să producă mai mult armament şi să ajungă la exporturi de 100 mil. dolari

Producătorul de tehnică militară Romarm Bucureşti, controlat de stat, s-a apucat de retehnolo­gizări secrete cu scopul de a-şi eficientiza şi creşte capacităţile de producţie, bugetându-şi în acest an exporturi de peste 100 mil. dolari, în creştere cu 16% faţă de nivelul de anul trecut.

476 afișări
Imaginea articolului Romarm vrea să producă mai mult armament şi să ajungă la exporturi de 100 mil. dolari

Romarm vrea să producă mai mult armament şi să ajungă la exporturi de 100 mil. dolari (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Romarm, controlat de Ministerul Economiei, are 15 filiale care în acest an vor aloca în total 6,5 mil. euro pentru investiţii.

„Conform proiectului programului de investiţii pe anul 2015 pentru Compania Naţională Romarm SA şi filialele sale, sunt vizate o serie de retehnologizări ale capacităţilor de producţie, dar detalii despre aceste aspecte nu ţin de sfera informaţiilor de interes public“, a răspuns compania unei solicitări a Ziarului Financiar.

Citeste mai multe despre retehnologizarea Romarm pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici