Romtelecom a lansat un abonament cu convorbiri internaţionale incluse

Romtelecom a lansat un abonament cu 50 de minute de convorbiri internaţionale incluse, la un preţ lunar de 9,9 euro, fără TVA, primul de acest tip al companiei.

15 afișări
Imaginea articolului Romtelecom a lansat un abonament cu convorbiri internaţionale incluse

Romtelecom a lansat un abonament cu convorbiri internaţionale incluse (Imagine: Mediafax Foto)

Minutele internaţionale incluse pot fi utilizate, indiferent de zi sau oră, pentru efectuarea de apeluri către reţele de telefonie fixă din statele Uniunii Europene şi reţelele fixe şi mobile din SUA şi Canada, se arată într-un comunicat al operatorului.

Noul abonament permite şi iniţierea de apeluri nelimitate către reţelele de telefonie fixă din România, în anumite zile şi intervale orare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici