Rusia va oferi Ucrainei două miliarde de dolari săptămâna aceasta

Rusia va oferi săptămâna aceasta Ucrainei două miliarde de dolari, în cadrul planului de asistenţă financiară stabilit în decembrie, dar suspendat în aşteptarea formării unui nou guvern la Kiev, anunţă Ministerul rus al Finanţelor.

303 afișări
Imaginea articolului Rusia va oferi Ucrainei două miliarde de dolari săptămâna aceasta

Rusia va oferi Ucrainei două miliarde de dolari săptămâna aceasta (Imagine: Shutterstock)

"Săptămâna aceasta vom oferi Ucrainei două miliarde de dolari", a precizat Anton Siluanov.

Moscova a promis, în decembrie, un împrumut de 15 miliarde de dolari Ucrainei. O primă tranşă de trei miliarde a fost oferită în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici