Şeful ACIS, Cătălin Vătafu, numit de Boc coordonator naţional pentru fonduri externe nerambursabile

Şeful Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), Cătălin Vătafu, a fost numit de premierul Emil Boc drept coordonator naţional pentru fondurile externe nerambursabile, în locul secretarului de stat din Ministerul Finanţelor Bogdan Drăgoi.

529 afișări
Imaginea articolului Şeful ACIS, Cătălin Vătafu, numit de Boc coordonator naţional pentru fonduri externe nerambursabile

Şeful ACIS, Cătălin Vătafu, numit de Boc coordonator naţional pentru fonduri externe nerambursabile (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Cătălin Vătafu a fost şi consilier al premierului pe probleme externe şi de atragere a fondurilor europene, înainte de a prelua ACIS.

Bogdan Drăgoi a fost numit de premier drept coordonator naţional pentru fondurile externe nerambursabile în februarie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici